Familievakanties voor de beste prijzen?

Familievakanties voor de beste prijzen vind je op vliegenvanafduitsland.nl. De Duitse reisorganisaties geven extra hoge kinderkortingen, soms wel tot 70% en zelfs vaak nog voor kinderen tot en met 16 jaar! Profiteer daarnaast van de hoge vroegboekkorting, en het wordt wel heel aantrekkelijk om met de hele familie op vakantie te gaan!

Bij ons vind je mooie hotels met familiekamers en ruime appartementen die voor de hele familie wat te bieden hebben. Van animatie voor jong en oud tot allerlei sportieve activiteiten. Terwijl de volwassenen met een boek kunnen genieten aan het zwembad vermaken de kids zich met alle activiteiten, of op één van de mooie glijbanen die vaak te vinden zijn bij deze accommodaties.

Laat je verrassen door het grote aanbod van hotels en appartementen die speciaal geschikt zijn voor gezinnen. Zoals Club Alba en Protur Safari op Mallorca. Of het heerlijke hotel d’Andrea Mare op Rhodos. Ook het TUI Familylife concept is speciaal ontwikkeld voor het hele gezin. Ruim opgezette accommodaties met terrassen, zwembaden en een shadowpool voor de hele kleintjes. Daarnaast vind je er ook een babyclub, kinderclub, chille hangouts en een gezellige taverna om met elkaar te eten en te drinken en van de vakantie te genieten.