Populaire RIU hotels in Spanje

Hotel Riu Arecas

1 week

Halfpension

Hotel Riu Garoe

1 week

Halfpension

Hotel Riu Palace Meloneras

1 week

Halfpension

Riu Gran Canaria

1 week

All inclusive

RIU Spanje

Op zoek naar een luxe hotel voor jouw vakantie in Spanje? Een hotel dat ook nog eens over fijne faciliteiten beschikt & is voorzien van een zwembad? Kies dan voor een van onze RIU hotels in Spanje. Jong & oud beleeft in drie-, vier- of vijfsterren hotels één heerlijke vakantie.

De RIU-hotelketen is in 1953 begonnen met een klein hotel in Playa de Palma in Spanje. Inmiddels is het uitgegroeid tot een wereldwijde keten en kunnen reizigers al meer dan 65 jaar genieten van de service, luxe en kwaliteit waar RIU voor staat. Ben jij toe aan een zorgeloze vakantie? Hier zit je goed!

Waar vind je de RIU Hotels in Spanje?

Onze RIU hotels in Spanje vind je voornamelijk op de Canarische Eilanden. Gran Canaria heeft hier het grootste aandeel in. Ook op Fuerteventura, Tenerife en Lanzarote zijn RIU Hotels te vinden. Het fijne aan de Canarische Eilanden is het gunstige klimaat; je beleeft hier het hele jaar door een heerlijke zonvakantie. Extra pluspunt voor de RIU Hotels in Spanje; ze liggen veelal op max. 250 meter van het strand. Spreid je handdoekje uit en geniet van het zonnetje!

Verblijf jij met het hele gezin in een van deze RIU Hotels in Spanje? Dan heb je in de meeste hotels de beschikking over goede kinderfaciliteiten, waaronder een kinderzwembad, miniclub en speeltuin. Liever wat meer rust? Kies dan voor een adults only-hotel. Ook die vind je op de Canarische Eilanden.

Liever iets korter vliegen voor een vakantie in een van onze RIU hotels in Spanje? De Balearen ligt op nog geen 3 uur vliegen vanaf Schiphol en biedt gegarandeerd een veelzijdige vakantie. Deze eilandengroep, die o.a. bestaat uit Mallorca, Menorca, Formentera en Ibiza, biedt een handjevol fijne RIU hotels. De meeste vind je op het grootste en populairste eiland, Mallorca.

Kies voor all inclusive

Wil jij helemaal een onbezorgde vakantie? Kies er dan voor om in een RIU hotel in Spanje te verblijven o.b.v. all inclusive. Groot voordeel is dat eten & drinken al bij de prijs is inbegrepen en je dus niet voor verrassende kosten komt te staan. Bovendien hoef je een weekje geen boodschappen te doen, want je kunt zo aanschuiven!