Populaire TUI hotels in Griekenland

Akti Imperia

1 week

All inclusive ultra

Rhodos Horizon Resort

1 week

All inclusive

Blue Lagoon Resort

1 week

All inclusive

TUI SENSIMAR Caravel Resort

1 week

All inclusive

TUI Griekenland

Romantische eilanden, onontdekte gebieden met parelwitte zandstranden én een historische hoofdstad. Griekenland heeft het allemaal. Al is het lekkere eten ook een echte toeristentrekker. Natuurlijk willen we allemaal zo goedkoop mogelijk op vakantie. Bij TUI kan dat als je kiest voor een aanbieding Griekenland. Boek ‘m een paar maanden van te voren zodat je profiteert van de vroegboekkorting. En zodat je jouw Griekse eiland van voorkeur kunt bezoeken. Je kunt natuurlijk ook de Last Minutes in de gaten houden, maar dan weet je nooit welk eiland kan rekenen op korting. Wel weer avontuurlijk.

Veelzijdige vakantie in Griekenland

In het zuiden van Europa ligt een divers land op je komst te wachten waar meerdere vakantiewensen te combineren zijn. Strand, zee, natuur en cultuur. Alles is aanwezig tijdens een vakantie in Griekenland. En dan hebben we de vele zonuren en de spreekwoordelijke gastvrijheid nog niet genoemd. Kies voor een vakantie naar de Griekse eilanden, een stedentrip in Athene of plan een rondreis door Griekenland. Zodra je de geur van naaldbomen ruikt en de warme lucht om je heen hangt, vang je het Griekse vakantiegevoel!

Vakantie Griekse eilanden

Met een kustlijn van meer dan 15.000 kilometer en ruim 3.000 eilanden, is het strand nooit ver te zoeken tijdens een zomervakantie in Griekenland. De Griekse eilanden worden omringd door de blauwe Ionische- of Egeïsche Zee en liggen op slechts 3 uur vliegen vanaf Nederland. Populaire eilanden in Griekenland waar je met TUI kunt verblijven zijn Kreta en Rhodos in het zuiden, Corfu, Kafalonia en Zakynthos in het westen en Samos en Lesbos in het oosten van Griekenland. Zodra je aankomt met de boot of het vliegtuig, heb je echt het gevoel even los te zijn van de rest van de wereld! Voor een vliegvakantie naar Griekenland kun je er echter ook voor kiezen om meerdere Griekse eilanden aan te doen tijdens het eilandhoppen, zoals de Sporaden of de Cycladen. Tijdens een van deze rondreizen door Griekenland zie je veel in korte tijd.

Historische hoogtepunten in overvloed

Naast zonnen en ontspannen op de stranden en de Griekse eilanden is cultuur snuiven ook een koud kunstje tijdens een vakantie in Griekenland. De oude verhalen zijn gebaseerd op de Griekse mythes en komen over de hele wereld terug in uitspraken en gezegden. Grote kans dat ook je hotel of appartement in Griekenland vernoemd is naar één van de hoofdrolspelers uit een Griekse mythe. Bijvoorbeeld hotel Aphrodite in Gouves of hotel Dionysos in Ixia. Historische hoogtepunten in Griekenland zijn onder andere de opgravingen van de Minoïsche beschaving in Knossos tijdens een vakantie op Kreta, het antieke Olympia en de Akropolis in de Griekse hoofdstad Athene met vele beroemde tempels.