Hotelconcepten met dezelfde kwaliteit en service?

Wil je niet altijd naar dezelfde plek, maar toch zeker zijn van dezelfde kwaliteit en service? Kies dan eens voor één van de vele hotelconcepten die wij aanbieden. Op vele bestemmingen vind je hotels die tot dezelfde keten behoren zodat je vooraf zeker weet wat je kan verwachten! De RIU hotels bijvoorbeeld hebben wereldwijd dezelfde standaard zodat je kan genieten van een onvergetelijke vakantie met dezelfde kamers, kwaliteit eten, faciliteiten en entertainment! Zo zijn er de RIU Clubhotels voor families en vrienden, veel faciliteiten, een uitgebreid animatie aanbod en altijd all inclusive! De RIU Palace bieden meer luxe, rust en ruimte, en beschikken veelal over thema restaurants waar je a la carte kan eten. Bijvoorbeeld het RIU Clubhotel Meloneras op Gran Canaria of het vijf sterren RIU Palace Mexico in Playa de Carmen

De Iberostar hotels zijn ook overal gelijk en staan bekend om hun fijne keuken, uitgebreide buffetten en ideale ligging! Bekijk bijvoorbeeld het mooie design hotel Iberostar Playa de Palma eens. Op de Griekse eilanden zijn de hotels van de Mitsis keten te vinden, deze veelal luxe hotels staan bekend om hun service en vakantiebeleving. Geniet van ongekende luxe in de Premium Collection hotels of ervaar het ultieme relaxen in één van de Spa Resorts.

Voor een wat gemoedelijker vakantie in een stijlvol appartementen complex moet je bij TUI Time to Smile zijn! Nieuwe appartementen die met stijl en oog voor detail ingericht zijn. Altijd een complete keuken, ruime badkamer en voor Nederlanders niet onbelangrijk, lange bedden!

Met één van de vele hotelconcepten kies je voor herkenbaarheid en kwaliteit!