Vakantie op Mallorca

  • Schitterende zandstranden
  • Bruisend uitgaansleven
  • Bergachtig landschap, pittoreske dorpjes

Hoe ziet jouw ideale reis er uit?

Ontdek aanbod (65)

Ontdek aanbod (55)

Ontdek aanbod (72)

Ontdek aanbod (46)

Populaire bestemmingen

Playa de Palma

Cala d’or

El Arenal

Het zonnige Mallorca maakt onderdeel uit van de Spaanse Eilandengroep de Balearen gelegen in de Middellandse Zee. In Alcudia vind je de brede witte zandstranden die geleidelijk aflopen in het helder blauwe water ; ideaal voor gezinnen met kinderen. De kust bestaat uit prachtige baaien en leuke stadjes zoals onder andere Cala d’Or en Cala Millor met gezellige boulevards en restaurants. Het bruisende uitgaans leven is te vinden in de badplaatsen Playa de Palme en El Arenal. Sla tijdens een bezoek aan Mallorca zeker de hoofdstad Palma met de indrukwekkende Kathedraal niet over! Vlieg eenvoudig naar Mallorca vanaf Munster of Dusseldorf.

Mallorca ideaal voor stellen en families

Voor wie op zoek is naar een perfecte familievakantie is het eiland Mallorca met de prachtig witte zandstranden een ideale bestemming. Vanaf Dusseldorf en Munster vlieg je je in slechts 2 uur non stop naar deze bestemming met vele familie hotels en appartementen. In Alcudia ligt het familie complex Alcudia Garden, perfect voor kinderen en aan de overkant van de straat ligt het brede strand! Het havenstadje Cala d’Ór heeft een autovrij centrum met vele terrassen en restaurants. Cala d’Or is omgeven door prachtige baaien en heeft een gezellige haven waar je S’avonds heerlijk aan het water kan eten. Hier vind je oa het TUI BLUE Rocador hotel, direct bij het stand en centrum. Ideaal voor stellen die willen genieten van rust, minimum leeftijd 16 jaar.

Stad, strand en uitgaan

Ook voor feestgangers heeft Mallorca veel te bieden! In het bruisende Playa de Palma en El Arenal vind je de Nederlandse feestcafés en grotere uitgaansgelegenheden zoal het Megapark en Oberbayern. Verblijf in Whala Beach of Aya Park, gezellige accommodaties met een perfecte ligging. Voor de afwisseling pak je makkelijk de fiets of de bus naar de hoofdstad Palma. Hier kan je heerlijk winkelen of gezellig een drankje drinken op één van de vele terrassen op de Rambla. Hier zijn ook de grote hippe clubs te vinden waar je tot diep in de nacht kan dansen.