Veilig en betrouwbaar ontspannen op reis!

Wil je een vliegvakantie, autovakantie, skivakantie, rondreis, cruise of citytrip boeken, dan zullen wij alles in het werk stellen zodat je met een gerust hart op vakantie kunt. Hoe we dat gaan doen?
Al onze reizen zijn zo samengesteld dat je er zeker van kunt zijn dat je op een veilige manier verantwoord kunt reizen naar jouw ideale vakantieadres.

Nu is het moment om je volgende reis te plannen. Twijfel je nog of je je vakantie nu al zal vastleggen? Afgelopen jaar bracht immers nogal wat onzekerheden met zich mee….. Het voordeel van op tijd boeken, is juist dat je profiteert van vele vroegboekvoordelen. Je hebt de ruimste keuze uit honderden vakanties met de gunstigste prijs. Om het toch mogelijk om met een gerust hart te kunnen reserveren, hebben wij een uitgebreid pakket aan garanties samengesteld:

Onze zorgeloos boeken – garanties

1.

Flexibele omboek- en annuleringsvoorwaarden

Om je in deze tijden nog meer flexibiliteit te geven hebben wij bij iedere reis een speciaal pakket met flexibele voorwaarden.

2.

Veilig terug naar huis-garantie

Als er tijdens je reis een negatief reisadvies wordt afgegeven én het niet meer verantwoord is om je reis af te maken, dan zorgen wij ervoor dat je veilig thuiskomt.

3.

Voordelen bij het boeken van een Pakketreis

Boek je een pakketreis dan is de reisorganisator altijd verplicht je te repatriëren als je op bestemming bent en het reisadvies krijg een negatieve wending.

4.

24/7 assistentie

Wij zijn 24/7 bij nood telefonisch bereikbaar. Heb je tijdens je reis een vraag, kun je deze stellen 7 dagen per week via ons Social care Team via Facebook of Twitter.

5.

Protection Plan tijdens je reis en verblijf

We doen er alles aan om je te beschermen tijdens je reis en op de bestemming. Voor alle type reizen wordt er een uitgebreid pakket aan hygiëne maatregelen gehanteerd.

6.

Lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Wij zijn aangesloten bij ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden & het Calamiteitenfonds en ben je dus bij een faillissement van de reisorganisatie altijd verzekerd.

Wij volgen het landen reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken

Zo weet je zeker dat jouw boeking in goede handen is.