Vliegen vanaf Düsseldorf

Vanaf Nederland is het heel simpel om te vliegen vanaf Düsseldorf. Vooral voor mensen wonend in het Zuidoosten van Nederland kan het heel voordelig uitvallen om naar de vakantiebestemming te vliegen vanaf Düsseldorf.

Soms is Düsseldorf zelfs dichterbij dan Schiphol. Vanuit Venlo of Roermond is het bijvoorbeeld maar drie kwartier rijden naar het vliegveld in Düsseldorf. Daar komt nog eens bij dat vliegen vanaf Düsseldorf vele malen goedkoper kan zijn dan vliegen vanuit Nederland.

Het vliegveld in Düsseldorf is het op 2 na grootste vliegveld in Duitsland. Elk jaar komen er meer dan 23 miljoen passagiers in de luchthaven. Vanaf de snelweg zit je binnen enkele minuten op het vliegveld, maar ook met het openbaar vervoer is de luchthaven goed te bereiken. Het hoofdgebouw heeft drie terminals en een eigen trein- en metrostation.

Bestemmingen vanaf Düsseldorf

Een groot aantal bestemmingen in Europa, maar ook in de rest van de wereld, is goed te bereiken vanaf het vliegveld in Düsseldorf. De luchthaven in Düsseldorf vliegt op ongeveer 180 verschillende bestemmingen.

Vanaf Düsseldorf vlieg je bijvoorbeeld gemakkelijk naar Turkije. Een bestemming als Antalya is bijvoorbeeld gemakkelijk te bereiken vanaf de Duitse luchthaven. Maar ook de Canarische eilanden zoals Tenerife, Gran Canaria en Fuerteventura zijn mooie bestemmingen die goedkoop te boeken zijn vanaf Düsseldorf. Dit maakt vliegen vanaf Düsseldorf ideaal voor een zonbestemming.

Wil je liever buiten Europa op vakanties? Dat kan ook vanaf Düsseldorf. Ga bijvoorbeeld naar Hurghada in Egypte en bezoek de piramides. Of ga naar Curaçao en geniet van de zon. Vanaf Düsseldorf zijn deze prachtige vakantiebestemmingen goed en vaak goedkoop te bereiken.

Vlieg met Vliegen Vanaf Duitsland

Vanaf Düsseldorf vliegen er veel verschillende vliegtuigmaatschappijen. Denk bijvoorbeeld aan Lufthansa, KLM en British Airways. Via Vliegen Vanaf Duitsland boek je heel voordelig je volledig verzorgde reis inclusief vliegtickets en verblijf. Zo kun je zorgeloos op vakantie.

Kom je met de auto? Denk dan aan een parkeerkaart. Vliegen Vanaf Duitsland biedt gunstige parkeertarieven bij het boeken. Het vliegveld in Düsseldorf heeft meer dan 20.000 parkeerplaatsen waarvan er een aantal zelfs overdekt zijn.

Vlieg je liever vanaf een andere luchthaven? Kijk dan hier voor vluchten vanaf Münster, vluchten vanaf Bremen en vluchten vanaf Keulen.